lees verder
Jeugd Breincoaching Je wil leren om te gaan met alle prikkels om je heen, zodat je je beter kan concentreren. Je wil meer vertrouwen krijgen in jezelf en in wat je kan. Leren omgaan met veranderingen, voor jezelf opkomen of vrienden maken is voor jou belangrijk.  Je wil makkelijker leren en met meer motivatie naar school gaan. Herken jij je in één van de bovenstaande zinnen en wil je daarmee aan de slag?
Training ‘Leren leren’ Je wil meer overzicht hebben over wat je voor school moet doen en jouw werk beter organiseren, zodat niet alles op het laatste moment moet gebeuren. Je wil weten hoe je het beste kan leren, zodat je de leerstof makkelijker en sneller kan onthouden. Je wil leren wat belangrijk is en wat niet, zodat je met meer vertrouwen een toets kan maken. Heb je zin in een korte cursus, waarin je dit leert…….
lees verder lees verder
Praktijkgerichte werkplaatsen Sommige jongeren worden gemotiveerd door ervaringsgericht leren. Zij lopen vast in het reguliere onderwijs of hebben het gevoel dat hun mogelijkheden onvoldoende worden benut. Door deel te nemen aan praktijkgerichte werkplaatsen leren zij door te doen. Zij ontdekken dat zij veel meer kunnen dan wanneer zij alleen cognitief worden aangesproken.
Home Aanbod Over mijzelf Tarieven Info Contact Aanbod Aanbod
f
in
06-43558019 info@jinera.nl
Aan het eind van havo-4 had ik moeite om met opdrachten te beginnen. Ik wilde graag alles perfect doen en dat zorgde er voor dat ik pas startte als ik zeker wist dat ik het goed zou doen. Van Anette heb ik geleerd dat niet alles in één keer goed hoeft te gaan en als ik een fout maak, zegt dat niks over mij als persoon. Anette heeft mij zelfvertrouwen gegeven. Ik ben erg onzeker en heb vaak het idee dat iets niet goed gaat. Mede door Anette ben ik gaan inzien dat ik veel meer kan dan ik denk. (Tamara)
Begeleiden van jongeren naar hun trotse en sterke zelf